Fransar & Bryn

Fransar & bryn

Att fransar och bryn står i fokus just nu är det väl ingen som missat. Och känslan att vakna upp och vara så gott som färdigsminkad är inte heller helt fel.

Eller friheten att kunna hänga på stranden en dag och inte behöva oroa sig för rinnande mascara och färglösa bryn. Hos mig hittar du allt från fransförlängning till lashlift och browlift.

Eller friheten att kunna hänga på stranden en dag och inte behöva oroa sig för rinnande mascara och färglösa bryn. Hos mig hittar du allt från fransförlängning till lashlift och browlift.

JN Design Lashlift, Browlift

Lashlift

Lashlift innebär att du lyfter dina egna fransar och formar dem för att öppna upp ögat på ett naturligt sätt. Produkterna sliter inte på fransarna, utan vårdar och stärker dem, samtidigt som du får ett piggare utseende.

När vi träffas för första gången gör vi en konsultation, vi tittar på ditt öga och dina fransar för att komma fram till den bästa formen för just dig.

Fransförlängning

Det finns olika metoder att förlänga fransarna på, ofta pratar man om singelfransar eller volymfransar. Singelfransar innebär att fransarna fästs en och en på dina egna fransar, medan volymfransar fästs i små knippen med flera fransar.

Vilken metod som passar dig bäst kommer vi fram till tillsammans under ditt besök.

Browlift

Browlift är en typ av keratinbehandling som varsamt permanentar din bryn på ett sätt som gör dem fylligare och får en mer beständig form. I behandlingen ingår även färgning av brynen om så önskas.

Vi börjar med att titta på hur dina bryn ser ut när de är helt naturliga, hur din ansiktsform och dina ögon ser ut. Därefter kommer vi gemensamt fram till vilken form på brynen du skulle trivas bäst i.

Inspireras i vårt

Kundgalleri

Att tänka på

Att tänka på före besöket:

Kom gärna osminkad runt ögonen, eller kom i god tid så du hinner tvätta av dig innan din behandling.

Om du använder kontaktlinser är det viktigt att dessa är urtagna innan vi påbörjar behandlingen.

Om du ska göra bryn så kan det vara bra att leta inspiration innan och fundera över vilken typ av bryn du gillar och trivs i.

Det är viktigt att du meddelar om du har några allergier eller är känslig mot vissa typer av ingredienser.

Att tänka på efter ditt besök:

Undvik att duscha eller blöta ner dina fransar & bryn på minst 24 h efter besöket. Det är för att limmet ska hinna torka ordentligt och för att bryna ska få chansen att vila.

Ta för vana att kamma igenom dina fransar minst en gång om dagen för att undvika att de trasslar ihop sig.

Undvik att pilla, gnugga och dra i dina fransar eller bryn. Om möjligt är det därför även bra att undvika att sova på mage.

Använd endast produkter utan olja på och kring dina ögon.

Rengör fransarna försiktigt med en speciell fransrengöring en gång om dagen. Detta för att undvika att det samlas bakterier mellan fransarna.

Fortsätt att regelbundet behandla brynen med keratinserum för att hålla brynen täta och fylliga en längre tid.

Kontakt

Telefon: 021 – 14 00 25
Mobil: 076-878 09 37
Adress: Slottsgatan 25
E-post: info@jndesign.se
Instagram: jndesign_se

Mina tjänster

Cryo T-shock
Lashlift & Browlift
Fransförlängning
Naglar
Bodysugaring
Spraytan
SculptX Body Sculpting

Certifieringar

Jag är certifierad på alla mina behandlingar: Cryo T-shock, CryoPen, SculptX, Fransförlängning, Lashlift, Browlift, Spraytan, Bodysugaring och på alla behandlingar inom naglar.