Cryo T-shock

Vad är Cryo T-shock?

Cryo T-shock är idag en av de mest innovativa behandlingarna för fettreducering, cellulitreducering, anti-aging, samt uppstramning och toning av huden.

Vissa delar av kroppen har lättare att samla på sig fettdepåer än andra, och det kan ibland vara svårt att komma åt dessa ställen med hjälp av enbart en sund livsstil.

Med en Cryo T-shock behandling kommer du åt och kan punktförbränna delar på kroppen som är svåra att träna bort. Kroppsdelar som ofta drabbas av lös hud, till exempel efter en graviditet eller snabb viktnedgång, får också fina resultat efter behandling med Cryo T-shock.

Metoden är smärtfri och innefattar inga kirurgiska ingrepp, men är trots det väldigt effektiv. Resultatet är skulpterade, tonade, fastare, slankare och gladare kunder.

Cryo T-shock JN Design

Hur fungerar det?

Genom att kombinera termografi och kryoterapi, det vill säga värme och kyla, går det att eliminera fettceller och samtidigt öka kollagenproduktionen.

Det resulterar i en termisk chock som både regleras och kontrolleras noga genom hela behandlingen.

När kroppen utsätts för dessa varma och kalla temperaturer startar en process som kallas apoptosis. Apoptosis gör att fettcellerna gradvis bryts ner och därefter reduceras från kroppen.

Processen tar cirka 14 dagar, och därefter fortsätter kroppen att successivt göra sig av med kvarvarande fettceller i upp till två månader.

Ökad spänst & lyster

Efter en behandling med Cryo T-shock i ansiktet kan du förvänta dig ökad kollagenproduktion, spänst och lyster. Du kan även få fina resultat genom att behandla en hängande kind eller dubbelhaka.

Eliminera dina fettceller

  • Alla människor har fettceller, går du upp i vikt ökar fettcellerna i omfång för att sedan förökas.
  • Beroende på dina anlag så kan dessa samlas mer eller mindre på olika delar av kroppen. När du går ner i vikt genom exempelvis träning eller kostomläggning så minskar fettcellerna i storlek, men aldrig i antal.
  • Vid en Cryo T-shock behandling så elimineras fettcellerna helt och transporteras sedan bort genom lymfsystemet, blodet och urinet.
Se skillnaden i

Kundgalleriet

Upptäck även CryoPen

CryoPen är en frysbehandling som avlägsnar oönskade benigna (godartade) hudförändringar så som pigmenteringar, åldersfläckar, hudvårtor, körsbärshemangiom, skintags, fibrom eller seborriska keratoser.

Det är viktigt att du fått dina födelsemärken undersökta och bedömda av läkare innan besöket.

Med hjälp av dikväveoxid (lustgas) fryser man det behandlade området några sekunder. Det bildas då en rodnad och det kan upplevas som en stickande känsla för en del. Det är helt normalt och det kan även förekomma en blåsbildning. För de flesta räcker en behandling, men ibland krävs det flera.

Inom 3-5 dagar kommer det att bildas en sårskorpa som faller bort av sig självt efter ca 1-3 veckor. Var noga med att inte röra skorpan Viktigt att INTE sola området minst 2 veckor efter frysning.

Kontakt

Telefon: 021 – 14 00 25
Mobil: 076-878 09 37
Adress: Slottsgatan 25
E-post: info@jndesign.se
Instagram: jndesign_se

Mina tjänster

Cryo T-shock
Lashlift & Browlift
Fransförlängning
Naglar
Bodysugaring
Spraytan
SculptX Body Sculpting

Certifieringar

Jag är certifierad på alla mina behandlingar: Cryo T-shock, CryoPen, SculptX, Fransförlängning, Lashlift, Browlift, Spraytan, Bodysugaring och på alla behandlingar inom naglar.